FRANJABALLADA.png
MASCARETA.png
TEMPERATURA.png
GEL.png
DISTANCIA.png
39124557834_8da4f2c1cb_b.jpg

Adaptada i diferent a conseqüència de l'emergència sanitària a causa de la Covid-19, arriba la setzena edició de la Ballada de Gegants Històrics després que l'any passat s'hagués de suspendre per les manifestacions de caire polític.

Enguany hi haurà aforament limitat i només es podrà accedir amb l'entrada prèviament reservada. Aquest any, en el marc de la campanya 'La cultura és segura', la Ballada vol retre homenatge a la cultura popular d'arrel tradicional del nostre país. Per aquest motiu comptarem amb una petita i extraordinària representació de grups i entremesos de l'àmbit de la imatgeria festiva (gegants, bestiari i capgrossos), la música i la dansa.

 

Tanmateix, la Colla Gegantera del Casc Antic retrà homenatge a les víctimes de la pandèmia i als col·lectius que han estat i estan al peu del canó.

Informació pràctica de #LaBallada2020

La XVI Ballada de Gegants Històrics començarà puntualment a les

21:00 hores del vespre, a la Basílica de Santa Maria del Mar.

Aforament limitat. Per accedir a l'acte, cal haver adquirit entrada prèviament.

L'accés al temple s'efectuarà de manera ordenada per la Porta del carrer de Santa Maria, just al davant del Fossar de les Moreres. Allà, s'haurà d'acreditar l'entrada (impresa o digital) al control d'accés.

 

Les portes s'obriran als espectadors a les 20:20 hores i es tancaran a les 20:50 hores aproximadament. El tancament del control d'accés significarà la impossibilitat d'entrar a veure la Ballada. Per aquest motiu és important que sigueu puntuals.

En tot moment, haureu de seguir les indicacions del personal fent cas obligatori de totes les mesures de protecció pertinents (ús correcte de la mascareta, pesa de temperatura, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic, distància de seguretat, etc.).

A l'interior del temple, sigueu o no unitats familiars, cadascun dels individus s'asseurà a la localitat correctament assenyalada. L'organització es reserva el dret d'admissió a qualsevol persona que no compleixi les indicacions del servei d'ordre o l'organització.

La Ballada 2020 s'estructurarà en tres blocs: benvinguda i homenatge cerimonial, mostra de coreografies i melodies, i toc final.

Entrades exhaurides per assistir presencialment a la XVI Ballada

de Gegants Històrics

La Casa dels Entremesos

Plaça de les Beates, 2

08003 Barcelona (Catalunya)

info@gegantscascantic.cat

Amb el suport de:

@ Associació Colla Gegantera del Casc Antic de Barcelona 2020