top of page

La Casa dels Entremesos acull l'exposició ''25 anys dels Gegants del Casc Antic''


Un any després del previst, a causa de l'esclat de la pandèmia per la Covid-19 l'any 2020, la Colla Gegantera del Casc Antic de Barcelona celebra els actes commemoratius del 25è aniversari del grup de geganters i dels gegants del barri del Casc Antic barceloní, en Peret i la Marieta. La parella de gegants, batejats amb els noms dels barris de Sant Pere i de Santa Caterina, es van estrenar el 5 de febrer de 1995 sota l'apadrinament de sis parelles de gegants, un fet singular que els fa especials. Ara, vint-i-sis anys després, se celebra un quart de vida de les figures i de tot l'equip humà que els ha gestionat i ballat durant tots aquests anys.


La Casa dels Entremesos acollirà a partir del 29 de juny i fins l'1 d'agost l'exposició ''25 anys dels gegants del Casc Antic'', una producció acurada que vol esdevenir un recorregut per la història de la colla i de les seves figures a través de diferents blocs temàtics que permetran conèixer en profunditat el relat geganter vinculat al barri del Casc Antic.


El mateix 29 de juny, coincidint amb la diada de Sant Pere, festa major als barris de Sant Pere, Santa Caterina i de la Ribera, tindrà lloc la inauguració de l'exposició a les 19.30 hores, en un acte obert a tota la ciutadania.




203 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Casa dels Entremesos

Plaça de les Beates, 2

08003 Barcelona (Catalunya)

info@gegantscascantic.cat

Amb el suport de:

@ Associació Colla Gegantera del Casc Antic de Barcelona 2020

bottom of page