top of page

Estrenem nova pàgina web!


Coincidint amb el 25è aniversari de la Colla Gegantera del Casc Antic, en aquest any tan excepcional en què malauradament no s'ha pogut celebrar l'efemèride físicament al carrer, us presentem la nova pàgina web de l'entitat.


Dissenyada per Albert Carandell, membre de l'entitat, el nou portal web presenta un format més modern, personalitzat i accessible. La nova pàgina web està dividida en tres seccions: una part, que fa referent a l'entitat en sí; una altra relacionada amb la marca 'Els gegants del Casc Antic', i una darrera sobre la marca 'Els Gegants de Santa Maria del Mar'.


El contingut de la primera secció està relacionat amb els aspectes bàsics de l'associació Colla Gegantera del Casc Antic de Barcelona: qui és l'entitat i qui és la junta directiva, la llei de transparència i el contacte de la colla, a més del servei de premsa. En el bloc del Casc Antic, podreu trobar la informació relacionada (història, descripcions, festes pròpies i actuacions) de la imatgeria festiva del barri dels fanals (els gegants i gegantons del Casc Antic i el Dofí de Barcelona). I en el bloc de Santa Maria, podreu descobrir la veritable història dels gegants de la basílica, les seves celebracions pròpies (La Ballada de Gegants Històrics i el Seguici de les Basíliques) i les sortides programades.


Esperem que gaudiu tant com nosaltres de la nova pàgina web! Benvinguts geganters/res!


32 visualizaciones0 comentarios

La Casa dels Entremesos

Plaça de les Beates, 2

08003 Barcelona (Catalunya)

info@gegantscascantic.cat

Amb el suport de:

@ Associació Colla Gegantera del Casc Antic de Barcelona 2020

bottom of page